Etusivu
Esittely
Lumikiisan
kauppa
Koirat
Tuloksia
Pentuja
Pentueet
Programs
Blogi

                           
                            Vuodelle 2019 on suunnitelmissa pentue parhaista kisakoiristamme. Ota yhteyttä jos olet   
                           
kiinnostunut niin kerron lisää.
                                                                            
Pentu meiltä? Pennut syntyvät sisälle kotiimme ja ne elävät ensimmäiset elinviikkonsa sisällä perheemme elämässä mukana. Ne tottuvat lapsiperheen touhuihin ja saavat liikkua vapaasti ympäri taloa. Niitä pidetään paljon sylissä ja ne saavat juosta pihalla vapaana. Pennut luovutetaan 8-viikkoisina rekisteröityinä, useaan kertaan madotettuina ja sirutettuina. Pentujen mukana tulee kirjalliset hoito-ohjeet ja pentupaketti. Kasvattajan tuki on aina käytettävissä. Kun pennut kasvavat, on pentutreffien aika ja halutessaan pennut pääsevät myös valjakkooni kokeilemaan vetämistä.

Koska siperianhuskyt ovat ison valjakon rekikoiria, laumakoiria ja tykkäävät ulkoilusta, myyn pentuja vain koteihin, joissa on huskynkestävä ulkotarha. Koteihin, joissa on jo huskyseuraa pennulle (ainakin yksi husky ennestään) ja koteihin, joissa on jo valjakko tai edes yksi vetävä husky. Myyn pentuja mielelläni aloitteleville valjakkoharrastajille kunhan pentu ei jää ainoaksi huskyksi. Pennun on saatava aikuisena vetää valjakossa useita kertoja viikossa, ei vain sunnuntaisin eli myyn pentuja vain koteihin, joissa ne pääsevät rekikoiriksi. En myy pentuja ainoiksi huskyiksi, pelkiksi sisäkoiriksi tai vetämään vain yksin. Tämä kaikki siitä syystä, että haluan kasvateilleni onnellisen elämän, jossa rodunomaiset tarpeet täyttyvät. Omat koirani viihtyvät sisällä mutta ne tarvitsevat myös ulkotarhan, jossa saavat viettää aikaa päivittäin.

Lumikiisan pennut saavat viralliset nimensä eri tavalla kuin normaalisti. Toivon, että jokaisesta pennusta tulee perheelleen rakas ystävä. Siksi pennun ostajat pääsevät jo pennun elämän alkutaipaleella vaikuttamaan pentunsa asioihin. He saavat nimetä pentunsa virallisen nimen. Kullakin pennulla on nimessään kennelnimen jälkeen pentueen järjestystä kuvaava sana. Esim. Lumikiisan Delta (D-pennut eli neljäs pentueeni) ja tähän perään pennunostajat saavat keksiä pennulleen nimen. Esim. Lumikiisan Delta Liekki ja kutsumanimeltään se on Liekki.


                                     

      Vanhoja pentukuvia. Lumikiisan I-pentue.
Lumikiisan J-pentue vuodelta 2017
                              
                                           Vuoden 2015 pentuja. Lumikiisan G-pentue.                                         
                                                          

                             
 

                              
                                                                                                                         
                          

     

  


Lahti, Orimattila, Päijät-Häme, Lahti, Orimattila, Päijät-Häme, South Finland, Helsinki, Espoo, Vantaa, husky, safari, sled, sleddog, husky ride, siberian husky. Lahti, Orimattila, Päijät-Häme, Lahti, Orimattila, Päijät-Häme, South Finland, Helsinki, Espoo, Vantaa, husky, safari, sled, sleddog, husky ride, siberian husky. Lahti, Orimattila, Päijät-Häme, Lahti, Orimattila, Päijät-Häme, South Finland, Helsinki, Espoo, Vantaa, husky, safari, sled, sleddog, husky ride, siberian husky. Lahti, Orimattila, Päijät-Häme, Lahti, Orimattila, Päijät-Häme, South Finland, Helsinki, Espoo, Vantaa, husky, safari, sled, sleddog, husky ride, siberian husky. Lahti, Orimattila, Päijät-Häme, Lahti, Orimattila, Päijät-Häme, South Finland, Helsinki, Espoo, Vantaa, husky, safari, sled, sleddog, husky ride, siberian husky.